KONDITOREJAS PREČU PASŪTĪŠANA BANKETIEM

Nāk tuvāk gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī neskaitāmus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi.

Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams izvēlēties labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā piedāvā dažāda veida servisus, kas saistīti ar galdu klāšanu un arī individuāli pasūtītu ēdienu. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Obligāti netrūkst ēdināšanas servisa sniedzēji, jo šī ir ļoti pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs vienmēr!

Uzzini vairāk – 

www.francumaize.lv/ru/

Jebkurš, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pirkt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar atsauksmēm, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena pēc iespējas būtu piemērota piedāvājumam. Lieliskākais būs zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, protams, piedāvājumu attiecība. Tortītes pēc pasūtījuma Rīgā var pirkt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr būs nedaudz dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un iegādāt jebkurā mirklī, tādēļ ar to ir jārēķinās pasūtījuma veikšanas brīdī.

IZBRAUKUMU GALDA KLĀŠANA VISĀ LATVIJĀ.
Vēl viens plašs pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda tipa konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tieši tāpēc šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketa rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galda klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tālab pircējiem vēlams no sākuma iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galda klāšanas kompāniju. Banketa ēdienkartē galvenokārt būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms celšanas galdā, tālab nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *